ZWOLLE IJSSELHALLEN

Een toplokatie voor een prachtige grote internationale poppen en berenbeurs!
Naar onze mening hebben we nu een perfecte verdeling in België en Nederland met betrekking tot grote internationale poppen en berenbeurzen! Zwolle is ideaal gelegen ten opzichte van de bereikbaarheid uit heel Nederland en bovendien aantrekkelijk voor Duitse bezoekers en deelnemers.
De IJsselhallen in Zwolle openen op zaterdag 18 en zondag 19 april 2015 haar deuren voor de 2e editie van  de grootste poppen en berenbeurs in Noord-Oost Nederland. Poppen en berenkunstenaars uit Nederland, België, Engeland, Rusland en Duitsland komen naar Zwolle om hun mooiste creaties te laten zien.
Heerlijk shoppen en genieten van de vele honderden poppen en teddyberen er is voor iedereen wat te beleven tijdens de grote internationale poppen en berenbeurs in de IJsselhallen. Sfeer, creativiteit en verzamelen vormen een onweerstaanbare combinatie.
Al 40 jaar zijn het zelf maken van poppen en beren ijzersterke hobby’s gebleven in een periode waarin we toch steeds minder tijd hebben voor creatieve uitingen. Naast de vele “zelfdoeners” is er een grote groep verzamelaars van oude poppen en speelgoed, maar ook is er een groep ontstaan die hedendaagse poppen en beren verzamelt. Niet alleen om in vitrines te plaatsen, maar ook als aanvulling in het interieur. Het geeft net dat stukje warmte en speelsheid wat er soms ontbreekt.

De sfeervolle hal zal gevuld worden met prachtige stands waar allerlei verschillende producten verkocht worden voor de creatieve hobbyisten die zelf een pop of beer willen maken. Voor de verzamelaars van hedendaagse kunst presenteren poppen en berenkunstenaars afkomstig uit diverse delen van de wereld hun indrukwekkende assortiment aan zelfgemaakte poppen en teddyberen. Momenteel zijn de ‘reborn’ babypoppen een ware rage, het is onvoorstelbaar hoe levensecht die poppen zijn.

Daarnaast is er genoeg ruimte voor nostalgie
. Tijdens dit buitengewoon boeiende evenement maak je kennis met poppen- en berenkunst uit lang vervlogen tijden.
Een opvallend aantal gerenommeerde handelaren uit Nederland, Bëlgie, Duitsland en Engeland gaan u verassen met een indrukwekkende collectie antieke poppen, accessoires oud en antiek speelgoed.

En wie zit daar? Ja hoor, de poppen- en berendokter! Die staat voor je klaar met een EHBO-kit voor jouw lievelingspop.

IJsselhallen Zwolle ligt zeer centraal in de Hanzestad Zwolle, Zwolle is de perfecte schakel tussen Randstad, Noord- en Oost-Nederland en Duitsland.
De bereikbaarheid met de auto en het openbaarvervoer naar dit stedelijk knooppunt is uitstekend. (loopafstand van het Station Zwolle naar de IJsselhallen is ca. 10 minuten).
Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om uw uitstapje naar IJsselhallen Zwolle te combineren met activiteiten in de stad.

Deze grote internationale Poppen- en Berenbeurs wordt op zaterdag 18 en zondag 19 april  2015 in de IJsselhallen gehouden. Entreeprijs: € 8,- p.p. 65+ € 6,- kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding) GRATIS PARKEREN!!
Openingstijden zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Adres:
IJsselhallen Zwolle - Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle (NL)

KLIK HIER voor uw routebeschrijving!


Hondenbeleid:
Wij als organisatie ontmoedigen zoveel mogelijk deelnemers en bezoekers een hondje mee te nemen, er is momenteel een ongewenste toename van hondjes tijdens de poppen en berenbeurzen! Het is  veel te druk voor een hondje bovendien geeft het vaak voor collega deelnemers én bezoekers overlast, bijvoorbeeld het luide blaffen als honden elkaar tegenkomen. 
In diverse beurslocaties (zie beursagenda) is overigens een 'anti honden beleid'. Voor de overige beurzen geldt: Het wordt niet aanbevolen om uw hond mee te nemen, ook niet op karretjes, in tassen, op de arm of anderszins.
Wij verzoeken iedereen hier rekening mee te houden en indien mogelijk van te voren een oppas voor de hond te regelen.


Organisatie Niesje Wolters van Bemmel. Tel. 06 300 99 458                                            e-mail: info@niesjewolters.nl


GRATIS PARKEREN!!

18 en 19 april 2015
Fotoverslag van de beurs in 2014.
Klik op + om sneller te gaan op - voor langzamer op II foto tot stilstand brengen.