Nieuwsbriefabonnees ontvangen via de e-mail  korting  op de entreeprijs voor volwassenen voor alle beurzen!
Contact: Suzan & Paul
We spreken Nederlands, Duits en Engels
We speak English
Wir sprechen Deutsch
Phone: 0031 (0)578628767
Mobil Phone: 0031 6 300 99 458
e-mail: info@niesjewolters.nl
 
THE BIG EVENT.be
14 en zondag april 2018
De Belgische verie van 'The Big Event' een combinatie van een grote int. poppen en berenbeurs met een groot segment poppenhuizen en poppenhuisminiaturen.
Adres: Antwerp Expo (voorheen het Bouwcentrum)
Jan van Rijswijcklaan 191 - 2020 Antwerpen - België
Entree: Volwassenen € 10,-  65+ € 8,- 
kinderen tot 12 jaar gratis onder begeleiding.
Zaterdag open van 10:00 tot 17:00 zondag van 11.00 tot 16.00
Hondje meenemen? Honden zijn niet toegestaan in Antwerp Expo
(uitgezonderd hulphonden)
Nieuwsbriefabonnees ontvangen een hoge korting van 50% op de entreeprijs voor volwassenen
PARKEREN

PARKEREN op de openbare weg in de buurt van Antwerp Expo is parking voorzien voor meer dan 2.300 wagens en dit in een straal van 500 meter. 
Generaal Legrellelaan (gratis)                                                      Vogelzanglaan (gratis)                                                                          Park den Brandt/Nachtegalenpark (gratis)                                      Kerk Kristus Koning (gratis)                                                              Singel-Zuid (gratis)                                                                      Camping Vogelzang € 8,- per dag  deelnemers met campers: het terrein is vlak naast Antwerp Expo!

U kunt betalend parkeren op de bezoekersparking Vogelzang naast Antwerp Expo (toegang via de Vogelzanglaan) € 8,- per dag

Aan beide ingangen van Antwerp Expo zijn aangepaste parkeerplaatsen voorzien voor personen met een blauwe handicap parkeerkaart.

Routebeschrijving met de auto:
Antwerp Expo ligt in een driehoek aan de invalswegen van de autostrades E40, E17 en E19. Als je vanuit de richting Gent (E17) komt, rijd je door de Kennedytunnel en daarna op de Ring richting Nederland. Je neemt de afrit 5 'Wilrijk'. Bovenaan de afrit rijd je aan de verkeerslichten rechts. Aan het volgende kruispunt rijd je aan de verkeerslichten opnieuw rechts. Je rijdt nu op de Vogelzanglaan daar is de ingang voor standhouders (laden en lossen) volg onze borden.                                   Bezoekers gaan aan het einde van de Vogelzanglaan rechtsaf naar de Jan Van Rijswijcklaan in deze straat bevindt zich de hoofdingang van Antwerp Expo.
Als je vanuit de richting Nederland (E19) komt, neem je op de Ring rond Antwerpen de afrit 5 'Wilrijk'. Bovenaan de afrit rijd je aan de verkeerslichten rechtdoor. Je rijdt nu op de Vogelzanglaan (ingang voor laden en lossen standhouders).   Bezoekers gaan op het einde van de Vogelzanglaan rechtsaf naar de Jan Van Rijswijcklaan in deze straat bevindt zich de hoofdingang van Antwerp Expo.
Als je vanuit de richting Brussel (E19) komt, neem je na de Craeybeckxtunnel richting Gent. Op de Ring rond Antwerpen neem je de afrit 5 'Wilrijk'. Bovenaan de afrit rijd je aan de verkeerslichten rechtdoor. Je rijdt nu op de Vogelzanglaan (ingang laden en lossen standhouders). Bezoekers gaan aan het einde van de Vogelzanglaan rechtsaf naar de Jan Van Rijswijcklaan in deze straat bevindt zich de hoofdingang van Antwerp Expo.
Met het openbaar vervoer: Rijd met de trein tot in het Centraal Station van Antwerpen. Van hieruit neem je metro-/tramlijn 2 richting Hoboken of metro-/tramlijn 6 richting Olympiade. Na 10 minuten bereik je de halte Antwerp Expo. Vanuit het centrum van Antwerpen (Groenplaats) rijdt ook bus 22 richting Universitair Ziekenhuis. Na 15 minuten bereik je de halte Antwerp Expo.

Bekijk hier de reistijden van De Lijn.


Antwerp Expo ligt overigens BUITEN de Lage Emmissie Zone,  uit welke richting je ook komt (Gent, Brussel, Kempen, Nederland), je rijdt nooit door de Lage Emissie Zone, ook niet als je van Antwerp Expo terug richting Gent, Brussel, Limburg, Kempen of Nederland rijdt. Kijk hieronder op het kaartje voor bijzonderheden waarop de Lage Emissie Zone staat aangegeven. De meest vervuilende voertuigen mogen de stad niet meer in. Dit zijn oudere diesels en heel oude benzinewagens. Meer informatie: https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/lez


De ingang voor bezoekers is INKOM 1. (Jan van Rijswijcklaan).
ATTENTIE!!
Gelijktijdig vindt in een andere hal een vlooienmarkt plaats 'Rommelant' , let op dat je niet buiten in die  rij gaat staan! Waar vind je de kassa's voor de poppen, poppenhuizen en teddyberenbeurs? Loop naar binnen naar HAL 2. die bevindt zich aan de linkerkant van de centrale entreehal, bij de ingang van hal 2. vind je ook onze kassa's. Let op onze banners en pijlen.
In de hal is horeca aanwezig en ook het grote restaurant in Antwerp Expo is geopend.