U ziet hier het online tijdschrift POPPEN.NL (even geduld tot de teller op 100 staat), de duur voor het 'inladen' van het tijdschrift is afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding. Voor een groter beeld om het tijdschrift goed te kunnen lezen: Klik met uw muis op het tekentje helemaal rechtsonderin dan ziet u "Full Screen"        
die klikt u aan en om weer terug te gaan naar de 'gewone' pagina klikt u die ook weer aan.
U kan kiezen de pagina's om te slaan door op de knop te klikken met dit symbool "Next Page" 
of met uw muis naar de hoek rechts onderin het tijdschrift waar de gebogen pijl staat, als u daar op gaat staan kunt u bladeren, er staan diverse knoppen onder de pagina om heen en weer te gaan naar diverse pagina's, kijk maar wat u handig vindt. Veel leesplezier en vergeet niet regelmatig terug te komen voor de nieuwste  'Updates' (=toevoegingen/vernieuwingen). Wij laten dat zien door op de voorkant van het tijdschrift een rode balk te plaatsen met de laatste datum van de 'vernieuwing'.

TIP: Lees ook TEDDY-BEER.NLOnline magazine POPPEN.nl
Hét online tijdschrift voor de poppenliefhebber, actueel en informatief!
In het tijdschrift een aantal overzichtsfoto's betreffende de 22e editie van 's werelds grootste poppen en berenbeurs Brabanthallen Den Bosch 2012 met op deze pagina een link naar een prachtige video impressie over de aanwezige poppenkunstenaars KLIK OP DE LINK om de video te bekijken, met dank aan poppenmaakster Marika Spijkers die deze prachtige film heeft samengesteld met medewerking van een aantal foto's van Jan Mulder
Take a look at a beautiful video impression: the 22e edition of worlds largest doll & teddy-bear show in the Brabanthallen- den Bosch - Netherlands October 27th. / 28th 2012 (Click on the yellow  link)
KLIK OP DEZE LINK VOOR HET BEKIJKEN VAN DE VIDEO

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player