NIESJE WOLTERS VAN BEMMEL
Zondag 26 januari 2014
Brasschaat
Poppen en Berenbeurs
Speelgoed voor ‘grote mensen’.

Poppen en berenbeurzen bestaan al sinds 1910 en zijn nu, een eeuw later, populairder dan ooit!  Voor de verzamelaars van antieke en hedendaagse poppen is een poppen en berenbeurs een waar walhalla.

Maar ook voor degenen die zelf met deze hobby creatief bezig zijn, is een poppen en berenbeurs een shoppingparadijs! Voor de teddybeer en poppenmaaksters is werkelijk alles aanwezig wat er nodig is om thuis aan de slag te gaan, boetseerklei, schoentjes, pruikjes, ogen, prachtige  ‘berenhuidjes’ van mohair, instructieboeken en patronen, te veel om op te noemen.
Niets is mooier dan je eerste zelfgemaakte pop of teddybeer!

12 jaar geleden werd de eerste poppen en berenbeurs in Brasschaat georganiseerd, de beurs was vanaf het begin een succes! Een trouwe schare aan hobbyisten en verzamelaars komt ieder jaar weer terug naar Cultuurcentrum Ruiterhal.
Kom ook naar deze gezellige beurs en verwonder U, geef U over aan deze boeiende wereld van poppen en teddyberen. Het is immers speelgoed voor volwassenen.
POPPENDOKTER Er  is een poppen en berendokter aanwezig,voor reparatie.

Datum : zondag 26 januari 2014
Locatie: Cultuurcentrum ‘Ruiterhal’, Gemeentepark 10, 2930 Brasschaat
Openingstijden;
10.00-16.00 uur
Entree; volwassenen, € 4,00 (Met de kortingsbon uit uw NIEUWSBRIEF GRATIS!!!) 65+ € 3,
- , kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding) . 
Organisatie: Niesje Wolters van Bemmel
  

Route:
Op de Antwerpse Ring (vanuit Antwerpen richting Breda) Afrit 5 Brasschaat/Kapellen nemen. Je volgt richting Brasschaat. Op de Bredabaan ga je de derde lichten rechts ( op de hoek is restaurant de Eetlust). Dit is Hemelsakkers. Op het einde van de laan kom je op de rechterkant het park van Brasschaat tegen. Volg de bordjes Cultureel Centrum.


GRATIS ENTREE voor NIEUWSBRIEF-ABONNEES!!!! SCHRIJF IN MET UW E-MAILADRES EN ONTVANG UW VRIJKAARTEN -  klik in het menu op NIEUWSBRIEF en vul gratis en vrijblijvend uw e-mailadres in. U krijgt voor iedere beurs VRIJKAARTEN en voor 's werelds grootste beurs in de Brabanthallen in         's-Hertogenbosch (NL) 50% korting!