NIESJE WOLTERS VAN BEMMEL
Zondag 24 november 2013
Antwerpen-Berchem (BE)
Poppen en Berenbeurs
GRATIS ENTREE voor NIEUWSBRIEF-ABONNEES!!!! SCHRIJF IN MET UW E-MAILADRES EN ONTVANG UW VRIJKAART -  klik in het menu op NIEUWSBRIEF en vul gratis en vrijblijvend uw e-mailadres in. U krijgt voor iedere beurs in 2014 gratis entree bonnen en voor 's werelds grootste beurs in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch (NL) 50% korting!
        Open van 10.00 tot 16.00 uur
Apollozaal Filip Williotstraat 22  2600 Berchem.
Entreeprijs volwassenen 4,- 65+ 3,- kinderen onder begeleiding van een volwassenen gratis


Vele onder u zullen zich de gezellig en populair poppen en berenbeurzen van Niesje Wolters van Bemmel herinneren in de Apollo zaal in het Alpheusdal te Antwerpen-Berchem. Vanwege een grote verbouwing om en in het complex is uiteindelijk het Alpheusdal verdwenen maar de Apollo Zaal zelf is, na een grote opknapbeurt  blijven bestaan en is nu in beheer van een school. De zaal is ons opnieuw aangeboden voor het organiseren van een poppen en berenbeurs en dat doen wij maar al te graag!! Deze beurs valt onder een 'middelgrote beurs' de zaal is ca. 700 vierkante meter.

KLIK HIER voor het Deelnameformulier Antwerpen-Berchem
ROUTEBESCHRIJVING: vanuit Brussel-Mechelen
E19 * neem afrit 6 - Mortsel-Wilrijk * volg richting Mortsel tot aan de lichten * ga naar links (= Prins Boudewijnlaan) * tweede lichten rechts (na kunstwinkel en voor droogkuis) * = Ringlaan - Fruithoflaan (straat met beplantingen in het midden) * rechtdoor - voorbij rond punt - tot aan de tweede lichten (aan kaaswinkel) * voor bronzen leeuw links afslaan (Berchemboslaan) * na ongeveer 500 meter ziet u links het gebouw.
vanuit Gent
neem afrit 5 - Berchem * aan de lichten links * aan de volgende lichten rechts * dan aan de eerste lichten rechts (Grote steenweg) * vervolgens aan de vierde lichten links (J. Moorkensstraat) * tot einde straat aan T-kruispunt rechts (Filip Williotstraat) * na ongeveer 100 meter ziet u rechts hetgebouw.
vanuit Hasselt
E313/Eindhoven E34 * volg Ring richting Gent * neem afrit 4 - Berchem * bovenaan links (Grote Steenweg) * dan aan de derde lichten links (J. Moorkensstraat) * tot einde straat aan T-kruispunt rechts afslaan (Filip Williotstraat ) * na ongeveer 100 meter ziet u rechts het gebouw.
vanuit Breda
E19 * neem afrit 4 - Berchem * bovenaan links (Grote Steenweg) * aan de derde lichten links (J. Moorkensstraat) * tot einde straat aan T-kruispunt rechts afslaan (Filip Williotstraat ) * na ongeveer 100 meter ziet u rechts het gebouw.

Met de bus: vanuit Berchem station (busperron 22)
Bus 90 (richting Lier), tot halte Berchem Alpheusdal.
Bus 91 (richting Berchem, Mortsel, Waarloos), tot halte Berchem Alpheusdal.
Bus 92 (richting Berchem Station, Mortsel, Kontich Station), tot halte Berchem Alpheusdal.
vanuit Antwerpen Centraal Station of Antwerpen Groenplaats (PreMetrostation Diamant of Premetrostation Groenplaats)
Tram 15 (Linkeroever - Boechout): tot halte kruispunt Grote Steenweg met J.Moorkensstraat OF halte Pulhof. Steek de Grote Steenweg over en wandel via de Jan Moorkensstraat (zijstraat bij de verkeerslichten vlakbij de Dexia Bank) of neem de Pulhoflaan (zijstraat rechts naast GB Carrefour) tot op het kruispunt met de Filip Williotstraat.
Voor de deelnemers aan deze beurs: de zaal is gelijkvloers en makkelijk toegankelijk via de poort op de foto (links) waar een auto voor staat, parkeren in de omgeving is gratis.
Foto: Binnenstad Antwerpen